glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

06:30 – 22:00

20130507-230134.jpg

Klockan ringde 06:30. 7:00 gick bilen till STHLM. Jag hann hoppa in på & other stories mellan ett par möten. Ville prova en BH som jag spanat in på nätet och det gjorde jag. Den fick dessutom följa med hem. Provade även en bikini, men det kan vara den sämsta modellen på länge. INGEN tjej kan vara snygg i den.

ss

Hann med en ljummen vårsallad med min kollega och numera partner. Jag är faktiskt delägare i ATTITUDE STHLM ihop med två andra. Jag har varit med från start och det har varit mycket blod, svett och tårar så det är fan i mig inte mer än rätt att jag ska ha en del av kakan.

Efter sista mötet vid 14 gasade jag hem till Linköping för att hoppa i ett skinnställ i värmen. Höll på att svettas ihjäl innan man kom ut på banan. Vart var min paraplysnubbe?

1

Flottig? Nej svettig. Om körningen. Vi delades in i tre grupper. Jag i den långsamma så klart. Men fy fan vad det första passet inte kändes bra. Krashen satt i mer än vad jag trodde och jag var osäker och litade inte alls på mig själv.

Pass två åkte jag efter Otto och det kändes bättre. Höll nere farten lite för att hitta rätt i körningen. Efter detta passet var jag helt skakig i hela kroppen. Helt slut.

Pass tre åkte jag ut själv och en hel del släppte och fick lite mer fart i kurvorna igen och vågade trycka på lite. Jag avslutade körningen några varv innan målflaggan åkte upp. Jag ville sluta på top och behålla den känslan.

3

En mansdominerad sport:) Det var en till tjej som tränade, men hon var 17 år. Hello mormor lixom.22

Ser Ni vad snabbt det går;) Jag håller mig till den här hojen tills jag känner mig säker. Sen måste jag ju testa på riktig sporthoj:)

IMG_7171
Hello luftballongen där på den fina himlen

Sen var det dags att packa ihop hojarna och allt annat skit för att köra iväg dom till garaget, lämna släp, åka till ena soloteket för att sen landa hemma runt 22:00 helt JÄVLA SLUT. Ska gå genom lite mail och sen sova och det kommer nog inte bli några problem.

e
Me and Otto förra sommaren
TACK VÄRLDENS BÄSTA OTTO>> FÖR IKVÄLL. God natt fukkers!!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Karro

    Hello! Jag har läst lite på din blogg och kände för att kommentera men så är jag så förbaskat trött efter högintensiv cardio imorse, för lite mat & dålig sömn… (skit, jag vet), men! Så tänkte jag att när du har delat med dig så mycket intressant i bloggen så kan väl lilla jag ta och kommentera ändå! 🙂 Ville bara säga att du verkar vara en skön tjej, ambitiös, du vet vad du vill, du tar för dig och låter inget stå i din väg. Thumbs up för det!! Det är mitt intryck av dig utifrån bloggen i alla fall. 🙂

    Just det, du har en snygg kropp! Jag vill bli lite
    mer deffad och att få den kroppen du har skulle vara nice. Nu fick du väldigt många komplimanger i den här kommentaren känner jag, som om jag vore besatt av dig, haha. Nae du, det är jag absolut inte. Ville bara skriva det jag kände. Ha en fin dag! 🙂

    P.S. Du skrev i något inlägg om discoövningar som vissa kör, med 2 kg hantlar typ, när ska folk förstå att man ska köra tung styrketräning för att få resultat? Finns många som borde läsa på mer där ute på gymmen!

stats