1:a tavlan såld | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

1:a tavlan såld

Ja så här blev den alltså. Lite andra färger än den andra och även lite tidningspapper på sina håll så att färgen blir som ett dragspel typ. Tjejen har hämtat tavlan och det känns lite konstigt att sälja något man gjort själv. Jag är ju inget proffs utan har målat några tavlor till hemmet.

Men efter många förfrågningar bestämde jag mig för att måla och sälja 🙂

Här är den som sitter på min vägg. Börjar bli lite trött på den faktiskt. Antagligen för att jag gjort den själv.

Jag kommer fortsätta göra dom och ska precis påbörja nästa beställning. Är ni sugna mailar ni info@glitzy.se

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats