2 bilder från loungen | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

2 bilder från loungen

 

Hola. I går tentade jag av Processerad verksamhetsstyrning vilket var så jäkla skön. Kursen har varit rätt tung. Fick mens dagen innan och jag mår ju piss de två första dagarna så jag var sjuuuuukt trött i går efter tentan kan jag lova.

Idag har jag fixat lite på Soloteket och sen vidare till IKEA för att komplettera med några ramar för att sen åka vidare till kontoret som jag inreder för att installerat matta, soffbord, puffar och en tavelvägg. Tog en snabb bild med mobilen men tanken är att ni ska få se proffsiga bilder på hela kontoret så fort allt är på sin plats. Alla prints kommer från Desenio och även vissa ramar. Den där lilla i mitten med en palm är sååå fin, funderar på att beställa hem fast en storlek större. Jag skulle verkligen behöva göra om vår tavelvägg.

Sofforna i sammet är faktiskt riktigt sköna och ursnygga om Ni frågar mig.

De här puffarna är såååå fina och dessutom på 20% på just nu. Klick

Färgerna i detta rum går i Dusty pink, burgundy och grått. Jag var lite nervös över färgen på mattan men den blev perfekt.

Nu blir det mys i soffan med Jocke innan jag ska lägga mig. Vet inte när jag var så här slut senast. De senaste dagarna har varit riktigt jobbiga faktiskt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats