glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

2 vurpor på en dag

Men hej. I förmiddags stack vi ut och lekte lite i snön och jag drog en vurpa och landade på armen. AJ!!! Gör lite ont nu med faktiskt. Lite senare drog vi till Karlskoga med ett stopp hos faster där jag gjorde en rätt så rolig vurpa förutom att de känns lite i ryggen nu då. Kan vara träningsvärk också.
Så här gick det till. Jag sätter på mig mina Inukki skor utan att knyta dom. De har väldigt långa snören. Går ut för att starta bilen så att Stella skulle få en varm bil, går in igen och stänger dörren och BAM!!! Snörena hade fastnade i den stängda dörren och när jag då skulle fortsätta att gå framåt tog det liksom stopp och jag föll rakt framåt som en fura. Hade varit kul att ha det på film 🙂

Sen vi kom till mamma och pappa har vi mest lekt och hängt. Michaela min frisör är fullbokad fram till nyår så jag fick tjata mig till att köpa lite bottenfärg som mamma fick lägga i. Jag får panik när botten behövs fyllas på. Håret blir platt och flottigt på en dag. Under tiden som färgen fick värka provade jag mina nya sminkprodukter från Rebecca Stella. Nu har jag duschat och ska krypa ner i sängen och se lite på en serie innan jag ska TOKsova. Hoppas jag i alla fall. Sovit så dåligt senaste tiden.
Hörs i morgon!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats