Erbjudanden på eleven.se | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Erbjudanden på eleven.se

IMG_0124

Tjuvkikar på grannhotells pool från mitt fönster.

Hej på Er. Håll ut, snart kommer det bilder från Miami. Fullt upp med att bara vara och vila upp mig. Vill bara kika in en snabbis innan vi sticker och käkar frukost och tipsa på att eleven.se har fina ebjudanden på utvalda produkter. Jag passade på att beställa lite nytt smink innan jag åkte, nämligen en ny foundation och ett rouge.

IMG_0127

Den vinnande trion. Jag har alltid använt Bare Minerals foundation. Har testat många andra mineralmärken men återkommer alltid till Bare Minerals. Den täcker bra men släpper ändå genom din egen hudfärg på något sätt. Den sitter bra och man kan aldrig misslyckas 🙂 Den mörka burken är deras Face Color som jag använder som en trea i ansiktet på varje sida.IMG_0129

Jag har varit nyfiken på deras Blush men aldrig slagit till men nu gjorde jag det. Love it. Jag körde på “The Aphrodisiac” och den är så klockren. Passade bra på mitt bleka ansikte innan jag åkte och passar fint nu när jag fått färg.

Dagens tips från mig:)

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats