glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

20% rabatt på botox & restylane

JUST NU!!! Ellipse Klinikken

mellan 4-21 april. först till kvarn. 08-4418148

detta gäller endast kunder sedan innan. dock så har jag en kod på gång till er som inte varit där innan

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sara

  Ã…h, hade det inte vart för att jag får panik av nålar så skulle jag lätt hoppa på erbjudandet och få till det där sista plutet i läpparna. Haha!

 2. Angie

  Jag är jättesugen på att testa botox. Är snart 28 år och börjar irritera mig på kråksparkar och små linjer i pannan. Elippsekliniken verkar ju vara riktigt bra då du själv har gått till dem. Vilka ställen har du injicerat botox och framför allt – hur mycket kostar det ungefär? Har sett prislistan uttryckt i “från-priser” så man vet ju inte riktigt hur mycket det kan hamna på.. Du kanske kan hänvisa mig till dina tidigare inlägg om detta annars 😀 KRAM!

  1. Charlotte

   ja men gud, vad kostar det. tror kråksparkarna kostar 3000 kr. i pannan något liknande. men tror man kan få något billigare om man kör flera ställen, ring och fråga. passa på att utnyttja 20% det blir ju en hel del pengar

  2. Marina

   Har varit på en slaon i gullmarsplan och har fått både fillersbeh. med stylage och nyligen botox och är väldigt nöjd med resultatet. Behandlaren som är leg. barnmorska var väldigt duktigt och ödmjukt. Har bra priser och erbjudande. Rekommenderar varmt.
   Mer info : http://www.salongsaxin.se
   Kram

stats