Charlotte "glitzy" Josefsson

Mina sommarplaner

Jag blev utmanad av UPP OCH HOPPA>> :

Hur ser dina planer för sommaren ut?

Oj, bra fråga. Jag vet inte än. Jag och Jocke ska bestämma vilka veckor vi ska ha semester denna veckan även om jag inte kan vara helt ledig i vanlig ordning. Vi har faktiskt inte bokat någon resa vilket är ovanligt då vi normalt sett reser väldigt mycket. Men jag hoppas att vi kan komma iväg till Italien för att sola och bada och framför allt njuta av deras goda mat och vin. Sen blir det nog några mindre utflykter med övernattning.

standard-hotel_3

Vilken är din bästa sommarfrukost?

Jag äter ju mackor och kaffe varje morgon året om. Tröttnar aldrig. Kanske blir någon fet yoggi med bär, honung och valnötter då och då. Det är klart, är jag i exempelvis NY då kan det bli allt från pannkakor med nutella eller annat smarrigt 🙂

Bästa sommarlåten?

Oj, har ingen aning.

standard-grill-2
Vad vill du helst grilla?

Ekologiskt och kravmärkt kött som lammracks, oxfilé och Entrecôte. En fin hängmörad ryggbiff funkar också. Bjärekycklingen är ju en riktig höjdare. Vad vi har till varierar.

Vad dricker du i sommar?

Vatten, ljusa roséviner, kall ljus öl, pepsi max med is och citron (men inte så ofta) en och en annan smarrig sommardrink.

Vad ska du läsa i sommar?

Jag läser bara självbiografier (förutom Grey böckerna ;)) så det får det bli även i sommar plus en massa inredningstidningar.

IMG_8799

Vilket är ditt favoritplagg för sommaren?

När det kommer till träning är det alltid tights. Vardags så är det skönt med en härlig klänning eller ett par silkiga shorts, eller tisha och jeansshorts. Jag trivs i det jag känner mig fin i 🙂

Bästa parken?

Ingen aning. Vad är en park? Hahaha. Nej då men jag hänger inte i parker.

IMG_2253

Bästa badstället?

I Linköping är det dåligt med såna ställen. Jag trivs bäst på en sandstrand utomlands eller på en takpool med ett glas rosé i handen.

Skickar vidare utmaninen till Annie>>, Emma>>och Johanna>>

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. frida

    Först och främst, tack för en inspirerande rolig och ärlig blogg! Gillar dig starkt! Sen till en fråga, jag blev helt förälskad i ringarna du har på bilden med bikinin, vart kommer dessa ifrån? Ha en skön sommar!

stats