*** | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

***

IMG_1595.JPG

Yo!!! Sorry för att jag är lite frånvarande på bloggen och sorry för de kassa bilderna men det är lite kaos den här veckan. Ni som “känner” mig vet att jag minsann ska fixa allt själv. Men även jag insér när det inte går ihop sig så jag har faktiskt haft hantverkare här i veckan som har spolat taket fritt från mossa samt renoverat vår balkong på huset. Ett jäkla passande på de där hantverkarna. Idag kom det en ny. En målare som ska bredspackla och fixa i sovrummet för nu jäklar händer det grejor. På grund av målaren som kom lite sent så missade jag mitt Grit Cardio pass idag som jag tänkte testa på. Har inte ens hunnit träna idag då jag var tvungen att fixa lite ärenden och sen sticka och skriva lite papper på en ny bil som vi har köpt osv…..Vi har fått in 2 återförsäljare för By ShapeMeUp och det är så mycket som sa fixas på så kort varsel plus att allt annat ska hinnas med. Trött är bara förnamnet.

I går köde jag 30 min cykling som det så fint hetet nu mer. 30 min passen passar mig så bra och de ger bra resultat. Nya tag i morgon och då ska jag minsann hinna med att träna och jobba. I helgen är jag sugen på att smälla på ett rejält benpass plus att jag ska hinna med och köra igenom överkroppen. Börjar känna mig lite mjuk 🙂

Vet Ni att jag typ har denna hoodie 90% av gångerna till gymet. LOVE IT!!!!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. glitzybloggen
   Charlotte

   Volvon sålde vi i somras. Porschen nyss. Nytt i maskinparken är en gtr och en sprillans nu Audi A5. Sen får Lexus jeepen rulla i vintern å GTR:n vila i garaget.

 1. Jamie

  Hej Charlotte!
  Jag har ju följt dig via bloggen sen typ när du började när det nu var, det är ju så länge sen så hur fan ska jag komma ihåg vilket år det var?
  Jag undrar om inte du kan lägga ut lite foton på dig från tiden då du började blogga och så lite olika bilder fram till nu.
  Det jag tänker mest på är väl dina frisyrer. Kommer ihåg att du var så blond när du började (och jag menar strikt frisyren då hihi) och så hade du lugg. Du har alltid haft så snygga frisyrer och har än idag och nu känner jag mig lite nere och vill ha en nostalgitripp för att bli lite gladare. Så snälla snälla Charlotte kan du fixa lite coola pics från ditt förflutna?

  Ha en bra dag snygglo och tack för bästa bloggen ever!
  J

Annons
stats