Charlotte "glitzy" Josefsson

Mörad biff

Man blir sjukt mör av dessa dagar i Sthlm. Massvis med möten och ett jäkla flängade plus att jag sover så dåligt borta. Ska bli så skönt att komma hem i morgon. I går var det bara Ida Warg ifs, men idag har det bland annat varit med min nya chef – japp jag blir anställd från 1 april. Hjälp? Hur är man en bra anställd? Gick inte så bra senast men det berodde ju på att chefen på Studentbostäder inte riktigt var chefsmaterial. Mycket konstigt i den organisationen men jag ska dra hela den storyn för Er någon gång och även berätta om mitt nya jobb som inte är så nytt egentligen.
vapiano

I går kväll var det middag och bio med hubby som stod på schemat. Vi såg Deadpool på bio. MIN HUMOR!! Fick typ tinnitus av IMAX salongen. Men en öropnpropp senare så var allt ok igen. charlotte josefsson

Perfekta hoodien som är rak i modellen. Köpte detta>> myskittet från englad. Billigt och kom 5 dagar senare. Tog S/M Fräsigt med hål på knäna på en mysdress ju.

Kappan kommer från Weekday, mina slitna skor från Scorett. Måste investera i en ny likadan modell. Jeansen är mina bästa från 2 women denim.

Väskan från Balenciaga. Bara älskar den. Men måste verkligen köpa en ny som jag gillar minst lika mycket så jag tvingas att byta.

glitzan

Yäää, puss till Er liksom 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats