glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Torsdag och fredag

Hej, vill mest kika in och förklara min frånvaro. Hade lite fullt upp i går fm. Att packa för ett dygn i sthlm med bebis. Maj gad!! Vi satte oss i bilen lagom till Stellas eftermiddags-nap.

Började med att Stella hånglade med sin Giraff-filt för att sen somna med huvudet framåtlutat. Livsfarligt att luta sig bakåt och slappna av. När hon väl sov tryckte jag bak huvudet. Hon vaknade lagom till köerna på Essingebron. Gnällde lite när bilen stod för Stilla men somnade om efter en stunds lek och vattendrickande. ÄLSKAR vatten!! Landade hos syrran för att käka lite sushi mm. Får sms av fotografen mitt i maten:
Jag vet inte vart vi ska i morgon, men det vet du?
Ehhhh Nä? Trodde du visste?

Alltså, typiskt mig. Dubbelsuck, bara å slänga sig i bilen och leta reda på stället. Tillbaka till syrran, förbereda Stella för natten (Casper underhöll henne under tiden som jag tvättade av smink…) och mata och lägga Stella för att sen hoppa i sängen för att gå upp tidigt i morse för att fota lite. I rummet vi sov blev det ljust tidigt så när hon hade ammat tidigt i morse skulle hon minsann inte somna om. Låg vaken en timme och somnade en kvart innan jag skulle upp. ALLTSÅ!!!

I morse mötte jag upp modell och fotograf och fotade AW17 lite sent. Säljmöten nästa vecka. Tillbaka till Syrran och Stella för att packa ihop och dra hem lagom till eftermiddagsnap. Väl hemma satte jag Stella i sin nya gåstol och dammsög och hoppade hela huset. Sen kom pappan hem lite familjemys. Stella har precis somnat och vi ska väl se en serie innan jag ska gå och lägga mig strax efter 23.

Ska försöka smälla av lite bilder i helgen så jag kan pumpa på med inlägg sen 🙂 Önskemål på vad?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jojje

    nänää iiiinga bilder, det är videoblogg som gäller i år challe 😉
    Så det är bara att släppa loss!
    Du får helt enkelt fixa GoPro och göra galna saker.

stats