Charlotte "glitzy" Josefsson

Mixat från telefonen

Hola. Jag älskar att blogga och önskar att jag hann med bloggen mer. Men heltidsstudier, lite eget företagande på det, Stella samt hinna träna och vårda sig själv lite lämnar inte mycket tid till annat. Hur som så slänger jag in lite bilder från telefonen. Kontoret jag inreder är i stort sett klart och här har ni en bild från loungen. Jag har inhandlat många levande blommor till kontoret men i vissa rum överlever dom inte och jag har köpt plastblommor. Måste säga att Mio har riktigt fina plastblommor. De kostar en slant men det är det värt. De ser äkta ut samt att de håller för evigt 🙂

De där runda ljushållarna fick jag många frågor om på IG. De finns att beställa på 200m2även har fysisk butik i Linköping.

När jag var där sist fick jag med mig ett liiitet fint doftljus som luktar alldeles lagom. Efter att Stella kom till världen så tog vi bort skölj och tvättmedel med doft, jag slutade använda parfym osv. Det har resulterat i att jag blivit så doftkänsliga och pallar inga starka dofter.

Förra veckan hade Stella studiedag så jag tog med henne och granntjejen till simhallen. Det var superkul. Vi åkte den stora rutchekanan säkert 10 gånger. Hon är så modig och tuff den där lilla.

Vi måste åka snart igen. Hon älskar det!! Och jag med för den delen 😀

Stella och hennes kompisar ?

Har tipsat om denna fuktmask förut men för gärna lite reklam igen. Jag tycker den är riktigt bra och ett extra plus är att den är ekologisk och probiotisk. Finns här

Nä nu ska jag plugga. Trodde väl aldrig att jag skulle säga dom orden igen men det känns så rätt och det är så roligt!! Jag är så taggad på en ny karriär!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats