glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Fina skalkläder för utelek

Idag kom mormor och Stella blev överlycklig när hon dök upp på förskolan. Hon var så klart tvungen att visa karusellen 🙂

I samarbete med jollyroom.se visar Stella upp grymma skalkläder från Mini A Ture som Ni vet sedan innan är ett favoritmärke hos oss. Favorit just för att passform, utseende, kvalité och detaljerna är on point.

Vi valde en väldigt mild och fin rosa både på skalbyxor och skaljacka.

Jackan öppnas och stängs med en dragkedja längs sidan vilket gör att designen påminner om en anorak. Den har avtagbar luva och tejpade sömmar.

Stella ropade snabbare, snabbare…..När farten kom upp åkte leendet fram.

Perfekt med en ficka på magen som man kan lägga nappen eller annat i. På tal om napp är det hög tid att vänja bort de nu.

Ibland går det för fort och då hamnar man på marken 🙂 Just dessa skalkläder är en aningen tunnare än de vi är vana vid vilket är perfekt då de blir mer följsamma och är det kallt så är det bara att klä dom med exempelvis fleece under.

Jacken är längre där bak vilket är toppen designmässigt och även att det skyddar lilla rumpan lite extra. Det spetsiga luvan är en signatur för just Mini A Ture och den går att ta av.

Vad är det här? En reflex 🙂  Jackan har även synliga reflexer nedtill. Gillar muddarna nertill som håller ute vinden och även skräp.

Väl hemma skulle hon visa sin såpbubblemaskin. En och en annan bubbla hamnade i ögat.

Varvar med att blåsa vanliga bubblor.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats