5 veckor efter operationen | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

5 veckor efter operationen

Hej,

Det är så många som hört av sig och vill veta mer om operationen. Ni kommer få se före- och efterbilder när det är färdigläkt vilket tar några veckor till. Idag är det 5 veckor sen jag gjorde operationen och det är så fint. Jag jämförde en bild från ett tag sen med nu och WOW!!!

Jag har visat mycket filmer och bilder och haft frågestund på IG och de vanligaste frågorna radar jag upp nedan:

Vad kostar det?
17 600 kr kostar det. Vet att många tar mer och jag antar att det beror på att Dr Avni inte har lika stora omkostnader då han har sin egna klinik där han själv jobbar. Han har jobbat med detta i typ 100 år så det är inget “nybörjarpris”.

Gjorde det ont?
Nej det gjorde inte ont. Jag fick lokalbedövning. Det värkte pyttelite på kvällen så jag tog en alvedon men det var ändå smärtan jag hade.

Var du svullen och blå?
Jag var lite svullen efteråt men inte mycket. Men däremot så blev jag väldigt vattnig under ögonen någon dag efter. Men så blir jag alltid efter ett ingrepp runt ögonen. Samlar lätt på mig vätska där. Jag var liiiite blåröd på några ställen men det syntes knappt. Dr Avni bränner blodkärlen innan han syr ihop och jag tror att det gör en hel del,

Hur var tiden efter operationen?
Jag tog det lugnt samma dag som jag opererade mig men dagen efter var jag igång som vanligt och var ute med Stella och lekte. Jag låg aldrig på soffan mer än någon timme mitt på dagen då jag blev lite torr och trött i ögonen. Efter 6 dagar var jag tillbaka i skolan. De två första nätterna sov jag rätt högt för att undvika svullnad. Men efter det sov jag rätt platt. På återbesöket när jag skulle ta bort stygnen så frågade Avni om jag sovit stående i en vecka eftersom jag inte var svullen.

Det är en väldigt lätt återhämtning. I alla fall för mig.

Har Dr Avni någon hemsida?
Ja det har han MEN den är under uppbyggnad och inte mobilanpassade ännu. Men klicka in här. Dr Avni har alltid fått kunder på rekommendationer från andra så han har inte behov av en hemsida egentligen men nu är den hur som helst på G ändå vilket jag gillar så jag kan länka 🙂 Ska bli kul sen när hans bilder är uppe. Anledningen till att jag gick till honom är för att jag har sett hans hantverk på vänner och bekanta samt att folk i branschen har rekommenderat honom vid olika tillfällen.

Hur gick det till?
Jag kom dit vid 14:00. Efter att jag hade skrivit in mig och pratat lite fick jag en snygg mössa 🙂 Väl på bänken blev jag tvättad och Dr Avni mätte och ritade. Sen var det dags för bedövning som inte alls gjorde ont. En kort stund efter började Dr Avni ta bort hud på ena ögat samt en liten fettkudde längst in på näsroten. Sen brände han blodkärlen innan han sydde ihop. Repris på andra ögat. Sen var jag klar. Så smidigt!! Tror jag var där 1.5 timme totalt och jag tog bilen hem direkt efter.

Kom gärna med fler frågor här nedan om Ni har några 🙂 Vill bara passa på att nämna plasmapen. Jag vet om några stycken som testat plasmapen för att ta bort hud på övre ögonlocket och de har knappt sett någon skillnad. Så det är kniven som gäller gott folk 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats