glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Allt och ingenting

Dagen bara försvann. Här sitter man kl 1.00 och inte ens hunnit med hälften av det jag skulle göra. Men jag har i alla fall jobbat. lagat mat, tränat (triceps & 30 min förbränning), bakat muffins och hälsat på kompisens nya hund.

I morgon bär det av till Karlskoga för att hälsa på mamma och pappa. Får se om det blir något inlägg innan vi åker, annars ses vi ju på söndag igen.

Jo ett litet tips. Man blir lätt öm i fötterna efter en kväll i high heels. Smörj i sulorna med en smärtlindrande gel som ex ipren. Ta med den i väskan så du kan smörja under kvällen. Gör tydligen susen, har dock inte provat själv ännu.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna

  Långsökt är väl bara förnamnet.
  Nåväl, verkar ju ha löst sig nu iaf…
  Fortsatt trevlig dag & tack för grym träningsinspiration!

 2. alicia

  svar: nej det kommer jag inte ihåg och hon gjorde antagligen samma misstag som jag och såg fel.. hoppas du accepterar min ursäkt, gjorde ett till inlägg om det nu. Det var verkligen itne meningen..

 3. alicia

  svar: jag läste det på en annan blogg och jag tyckte det såg lite påklistrat ut men jag ber hemskt mycket om ursäkt! jag kan ta bort inlägget om du vill?

stats