Alltså det här med träning | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Alltså det här med träning


Vilken kväll det blev. Frisk härlig luft och solen kikade fram. Jag och Stellis tog en liten promenad på kvällskvisten.
Tights // ShapeMeUp
Tröja // Adidas
Jacka // Adidas – Jockes.
Han köper ju så mycket kläder från Adidas och för att rättfärdiga det säger han att jag också kan använda dom vilket jag gör. Men varje gång jag använder dom så är det minsann hans kläder. Haha!! Idag när han skulle ha sin svarta tröja från Adidas till gymmet så hade jag haft den, den var smutsig och full av katthår. Inte poppis 🙂 Men är det våra kläder så är det först till kvarn. Eller hur 😉
Efter en rad sjukdomar kom jag igång med träningen bra och körde på i flera veckor. Började få fina resultat. Sen blev vi sjuka och sömnen strulade värre än någonsin när vi var friska, eller i alla fall på väldigt länge. Ingen träning då jag var helt förstörd. Sen sjuka igen. Fick till ett pass för en vecka sen och sen blev jag sjuk igen. Men herregud!!!! Måste vara sömnen som kört mitt immunförsvar i botten. Idag kände jag mig frisk igen och körde ett pass i favorit tightsen. Helkroppspass igen. Lika bra att kicka igång då hela kroppen behöver tränas. Sen när jag är ordentligt igång igen kan jag fokusera mer på rumps och ben 😀
Tillbaka till tightsen, dom är så jäkla sköna. Sånt härligt material och så tycker jag dom är riktigt snygga!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats