Charlotte "glitzy" Josefsson

andra gången på gymet


Jag är som sagt tillbaka på gymet. Det är kul, men har inte riktigt den där motivationen ännu. Styrkan går bra, men förbränning vet jag knappt vad det är längre. Men det kommer, allt får ta sin tid. Vem behöver vara smärt och fin nu när hösten är här. Jag erbjuder bara min man lite mer att värma sig med i bingen 😉

Tränade även i dag i mina nya sköna Better Bodies byxor. Ska nog köpa ett par grå också. Dom är grymt sköna. Föressten så hade mitt gymkort gått ut. När man drar kortet i den där maskinen så säger den alltid att nu är det 10 dagar kvar tills kortet går ut osv…Men eftersom jag inte har hört den varningen så vet jag att det var läääängesen jag var på gymet hihi. Men det var bara att förnya och be dom skicka räkningen på årskortet till jobbet som gärna betalar.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. johanna

  Ha ha… Sorry… Om du läser i min blogg så ser du att jag sprang rätt in i en dörr och fick hjärnskakning så ha lite tålamod med mig.. jag är inte helt med…. 😉

 2. johanna

  BBByxorn är såååå sköna.. helt klart prisvärda.
  Bor ni i hammarby sjöststad? Jag har ju flyttat från sthlm efter att ha varit sthlmstjejen i fem år så jag spanar alltid på bakrunden av bilder och längtar lite tillbaka faktiskt… Bor i Halden nu, precis vid strömstad och här finns tyvärr ingen vettig shopping…

 3. Nelly

  sköna bralls! oh, schysst med jobbet som betalar räkningen. jasså, du tränar på två ställen. men sen är du ju fit i kroppen med. ; ) hihi

 4. Dessi

  Tänkte precis när jag såg bilderna att det var ett par väldigt snygga byxor, och så såg jag dessutom var du hade köpt dem! 🙂 Har tänkt att gå till Budo Fitness i flera dagar nu, men det har inte blivit av. Ska nog släpa mig dit imorrn 🙂

 5. Johanna

  Visst är byxorna sköna! Jag älskar mina svarta, och tänker också köpa de grå. Jag kan rekka Newark sweatpants, hur sköna som helst. =)

 6. Anette

  Vet inte, har inte tänkt på om det skulle vara silikon där eller ej. Fast när du sa det så ser det ju onekligen ut så på just det fotot i alla fall!
  Hoppas det blir bra imorrn, tror att vi får skönt väder i alla fall!

 7. glitzy

  anette: visst är det 🙂 men jag har kort på ett annat gym sm jag själv betalar..
  charlotte: jag jobbar som kundansvarig/webfixare på studentbostäder + min egen shopp då 🙂

 8. Amanda

  Svar: Gör den inte 🙁 Helt säkert? :/ Jag mailade nyss, men har mailat förr och inte fått svar, så undrade bara om du inte svarade på mail :/

stats