Äntligen | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Äntligen

   

Vi tog bilen till sthlm och clarion hotel på Arlanda redan igår. Skönt att slippa gå upp mitt i natten.  Åt en sån jävla god middag i deras restaurang och bokstavligt tryckte en av de bättre hotellfrukostarna i morse.   

Spanar på nya vodka flaskan “honey I’m coming home” Vi brukar alltid köpa limiterade flaskor på våra resor. Synd att vi nästan aldrig dricker sprit 🙂

Det är hög tid för en break för mig. Börjar bli glömsk, trött dygnet runt och sååå sliten. Jag är så jävla värd detta. Work hard, play hard. Eller hur?

Vi tar planet till London och sen vidare till Miami. Mest resa hela dagen men i morgon är det jag som ligger och sippar på en drink vid poolen.    

Vi ses i Miami

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nordic Choice Hotels

    Vad roligt att höra att ni gillade middagen och frukosten på Clarion Hotel Arlanda Airport. Hoppas ni även fick njuta av lite härlig utsikt uppe på Kitchen & Table. Hjärtligt välkomna tillbaka nästa gång ni ska ut och resa. Ha en strålande måndag! Hälsningar Victor

  2. Sanna

    Hoppas ni får en fantastisk resa med mkt sol! 🙂 Delano är ett måste på kvällen, som jag minns det. En sväng till The Mansion är givet! Hälsningar från ett regnigt Sverige!

Annons
stats