glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Arena Fitness Borås

IMG_9633.JPG

I lördags morse brassade jag till Borås och Arena Fitness. Snyggaste och bästa gymmet i Sverige?

arena fitness

Det var öppet hus och det var flera “utställare” på plats. Super kul att få träffa kunderna. Vi fick riktigt bra feedback och sålde en hel del. Jag hoppas så klart att våra kläder kommer att finnas permanent från och med januari 2016. Vi får se.

Längtar ihjäl mig efter kommande kollektion. Den är så fin och jag längtar även ihjäl mig efter proverna för hösten 2016. Jag har ett par plagg där som SKRIKER Charlotte. Det är ju svårt att skapa kläder för andra och inte sig själv. Men på 3 plagg ur den kollektionen har jag BARA tänkt på mig själv haha. Typ fashion blandat med träning. Det värsta är att jag inte kan visa dom för Er heller.

Men snart ska jag i alla fall visa upp våren 2016 och vi kommer faktiskt kunna ta emot förbeställningar. Vi kommer ha begränsat lager och jag tror kläderna kommer gå åt snabbt som fan.

arena fitness boras

Alltså kan det här gymmet bara ta och flytta till Linköping?arena fitness yoga

Deras yogasal är så fin och inte bara den utan även de andra salarna med spinning och för gruppträning.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats