Att träna hemma och med barn | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Att träna hemma och med barn


Nu när vädret är så himla härligt så är det rätt så gött att träna utomhus men det är svårt att få till tunga benpass. Som Ni vet har jag alltid kunnat lämna Stella vart som helst när som helst. Hon har hängt på Kids club på gymmet sen hon var 1 år men senaste veckorna har det inte gått så bra, hon bara tjuter. Så det blir svårt att få till träningen nu. Därav mer träning hemma.
Jag har kört ett par intervallpass med Stella på en gångväg nära oss. Hon springer och garvar och tycker det är himla roligt. Ni kanske har sett på instastory? Jag får träna och hon får lite motion och bus 🙂 Förra passet var Sani och henne son med. Super kul!! Vi kör i morgon em igen.
Jag har lite vikter som jag kör med hemma ibland. Bland annat denna stång. Sen har jag lite hantlar och även ett liknande set>> 
Stella är med och leker och tränar. Hon är så söt när hon härmar mig och gör squats. Tänk vilken booty hon kommer ha när hon blir stor hehe.
Jag har kört samma upplägg dessa två gånger.
Uppvärmning med hopprep
5 set squathopp uppför vår trapp utomhus.
Gående utfall med stång
Axlar och biceps med hantlarna
Bicepscurl med stången
Mage
Avslutar med någon pulshöjande övning.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats