glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Att träna

I lördags tränade jag för första gången på väldigt länge. Tror jag var på gymmet i augusti senast.  Har varit sjuk två omgångar, tre resor, plus så mycket annat som tagit tid. Jag har ju rört på mig men inte gymmat. När jag kom hem var jag glad och full av energi.

Kläder från shapemeup.se Tightsen är nyinkomna men har samma material och färg som Freja top.

Jag var hos naprapaten för ett tag sen. Hade sjukt ont i ryggen och nacken plus migrän var och varannan dag. Hans ordination var slut bära Stella och börja träna. Det förstnämnda är ju omöjligt men att börja prioritera styrketräning är ju lätt fixat.
Jag körde i lördags och söndags. Så svag så klockorna stannade hehe. Skulle ha mött upp min hudterapeut i morse på push by Sara men Stella somnade 21:30 och sov till strax efter 9 i morse så jag missade det. Var så taggad.  Såg fram emot lite annorlunda träning än vad jag är van mot. Men ska försöka få till en ny tid snart.
På tal om Hanna på Hudvårdsrummet så ska jag dit på torsdag. De har 15% på teoxane just nu, fått order av syrran att köpa till henne. Hon är också väldigt förtjust i deras produkter.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Hanna

  Tightsen är skitsnygga! Undrar dock vad det är för material? Jag blir rätt svettig när jag crossfittar och vill lixom inte att det gråa ska bli mörktgrått i typ rumpan.. Du fattar.

  1. glitzybloggen
   glitzybloggen

   Grey melange: 54% Polyamid 40%Polyester 6%Elasthan
   Black at knee: 80% Polyamid 20%Elasthan
   Black mesh at knee: 90%Polyamid 10%Elasthan
   Jag tycker inte det syns speciellt mycket när man svettas i dom. Det är en lite mörkare grå. Jag älskar dom 😀

stats