Badrum nummer 1 | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Badrum nummer 1

Tycker vi kan säga att badrum nummer ett är helt färdigt nu.

Duschväggen kommer från INR. Tyvärr glömde vi att beställa hål för rören som går genom väggen så vi var tvugna att sätta dit en aluminiumprofil. Men tycker ändå det blev snyggt. Eftersom det är härdat glas kan man inte göra hål i efterhand.

Duschen kommer från hemmatrend

Kommod Betongdesign.se

Badrumsskåp Ikea
Blandare INR
Förvaringslådor RUM

NU är det dags att fundera på nästa badrum. Jag är så himla kluven. Är sugen på okaklade väggar med en matt mörk färg samtidigt som jag vill kakla hela badrummet i samma kakel. Vi får se vad det blir.

Nedan finner ni en före-bild

och här är jag under renoveringen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Tessan

  Jag tycker att du löste problemet med de utanpåliggande rören riktigt smidigt med aluminiumprofilen! Tummen upp för händiga tjejer!

 2. johanna

  Vilket fint badrum!
  Och TACK vad du är gullig! som skrev svar till mig på spotlifes sida! Jag tror att jag har fått en invite nu men jag vet inte om det ens fungeade så om det inte gjorde det så önskar jag mig självklart en.

  Vart ordentligt sågad på en annan blogg och kom ganska snabbt på då och där att jag inte inte blogga om mig själv. då jag uppenbarligen blev skitledsen när jag fick taskiga ord slängda på mig, det var säkert inte så farligt men jag var oförberedd och ovan och inte beredd på det.

  Men klart att jag skall blogga ändå! Om andra saker än om mig själv.:)

  tack för att du tog dig tid att svara och att du tog dig tid att erbjuda en invite:)

  Extra roligt är det att jag läst din blogg ett tag och tycker den är jättefin!

  Kram Johanna

  Många Kramar

Annons
stats