Barntapet | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Barntapet

Betalt samarbete med bygghemma.se

Just denna tapet kommer från Boråstapeter och heter Charlotte 6252

Som Ni vet älskar jag inredning och jag älskar att man kan gå loss lite extra just i barnrummet. Mycket prylar, ombonat och gärna en tapet som harmoniserar för att skapa det perfekta barnrummet. Precis som på bilden ovan med andra ord 🙂 Jag personligen är inte så mycket för barntapeter som innehåller starka färger eller motiv med stora bilar, seriefigurer osv utan tapeten på bilden ekorrar som samlar ekollon, gungar och hänger upp och ned som exempel är mer min smak. Motiv som passar barn men ändå med en “vuxen” touch. Men smaken är som baken och det finns något för alla smaker.

Jag har inte känt något sug efter en tapet till Stellas rum tidigare men ju mer inspirationsbilder man springer på i sociala medier från diverse hem stegrar suget. Om Ni precis som jag är sugen på en barntapet besök gärna Bygghemma.

Där hittar man tapeter för min smak, för barnet som vill ha en hockeyspelare, Paw Patrol eller “äventyr i havet” på väggen. Stella är för liten än för att motsätta sig mina val samt komma med egna önskemål så det gäller att passa på innan hon ber om en prinsessa eller varför inte en racerbil på väggen 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats