Bästa fuktmasken jag har testat och erbjudande på esse | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Bästa fuktmasken jag har testat och erbjudande på esse


Så här års behöver huden mer fukt än vanligt och jag vill passa på att tipsa om Cream mask från esse. Jag skrev om Esse här men kort och gott som gör Esse unik är att den är probiotisk. Esse är dessutom ekologisk, veganmärkt, rättvisemärkt av Phytotrade Africa och ackriditerat av PETA (ej djurtestat). Läs mer här
Nu tillbaka till masken. Det är faktiskt den bästa återfuktande masken jag har testat. Jag sover med den och huden blir megaåterfuktad. Den ska även förbättra hudens struktur och reducerar pigmentering. Testa den, Ni kommer inte bli besvikna.
Jag kommer tipsa om fler produkter efter hand men kan snabbt nämna att denna ögonkräm också är top notch
Hudvårdsrummet har ett erbjudande på Esse just nu:  Vid köp av esseprodukter för minst 900 kr får du en handcreme utan extra kostnad! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats