Ben och Thai massage | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Ben och Thai massage

3293891c-ffbf-427b-92dc-f42c1945babf.jpgKörde lite gym igår. Känner att jag är på G med träningen igen och känner mig motiverad. Bloggen kommer säkert uppdateras mer flitigt nu också. SKÖNT! Ska tag i den där jäkla yogan också 🙂 I går körde jag ben med fokus på rumpan och några set axlar och biceps.

  • Utfall med stång
  • Kickback i cable
  • Squat med kettlebell. Här kan man med fördel ställa sig på två bänkar eller stepbrädor så man kommer djupare.
  • Typ Raka mark fast med kettlebell – Bra för korsrygg, bakisda lår och rumpa. Enbens-strechlyft har ju enligt forskning visat sig vara den bästa övningen för just baksida lår.
  • Hipabduction – gynstolen Ni vet.

thaimassage

Jag hade inte ett leende på mina läppar under behandlingen

Efter det hoppade jag in på thai massage. Gött fast fan så ont det gör. Hon sa idag kör vi lite mer avslappnande massage. Jo tjena. Vill faktiskt passa på att tipsa om denna dam (Crystal Lotus Thai). Hon är riktigt duktig och har känsla. Det jag gillar med thai massage är att de jobbar med hela kroppen. Jag brukar sms:a 0736-378742 och boka tid då hon talar dålig svenska. Ett stort plus är att hon kan helger och kvällar. Passar mig bäst.

img_1951.jpgAnnars så har vi hängt lite på Ica maxi. Hittade dessa nyheter. Älskar att sortimentet med fokus på hälsa ökar. Till höger skymtar Ni Saltå Kvarns kravmärka grönsaksdryck. Älskar dom.majskolvHos oss är det alltid mycket fokus på mat. Det är gott och jag älskar att laga mat. Vi har bland annat grillat majskolvar och rullat dom i en god majonäsröra för att sen avsluta med riven parmesan med lite kryddor i. Mmmmmm. Till det åt vi bland annat revbenspjäll (från glada utegrisar) från Franzens ekokött som jag rubbade in i en egen rubb och lät långköras i ugnen på låg värme. Avslutade med att kasta dom på grillen i några sekunder för krispig yta. watermelonVisst blir man glad när man hittar en vattenmelon som smakar mycket. Det gjorde denna. Säkert för att den var eko 😉 Den är slut nu i alla fall. Måste åka och köpa en till.

Ja det var lite från min helg. Hepp!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats