Charlotte "glitzy" Josefsson

Big brother watching you eller kanske big momma ?

Jag är ju med i Buzzador sedan urminnes tider. Ni vet, man får hem produkter som man sedan ska ”buzza” om. Jag fick förfrågan om jag ville testa en digital babyvakt från Philips avent ”SCD620”. Så klart man vill det 🙂 Inget krav att blogga om den men jag ville mest berätta lite om den om Ni är ute efter en? Inom kort kommer jag även att få hem denna>> i samarbete med Philips och jag kan inte vänta. Den verkar så bra. Extra kul att kunna koppla upp sig på kameran oavsett vart i världen man befinner sig.

Hur som helst. Kan börja med att skriva om denna. Monitorn kan man ha trådlöst eller med sladd. Bilden är bra både i dagsljus och i mörker. Ljudet är toppen och man kan justera volymen. Tryck på mikrofonen och du kan prata till ditt barn. Den har även inprogramerade vaggvisor men de låter väldigt ihåliga men kanske uppskattas av bebis ändå?

Ända nackdelen är att kameran behöver ström. Här om dagen när Stella sov i vagnen på baksidan så kopplade jag in kameran i ett eluttag.  Funkar väl men rätt så krångligt.  Monitorn klarar sig utan sladd upp till 10 timmar. Man borde kunna köpa till en del som absolut inte behöver filma men däremot spela in ljud som man kan lägga i vagn osv och att man sen kan lyssna via monitorn. För om man vill ha en babyvakt till exemplevis vagn eller om man åker bort så måste man skaffa ytterligare en. Bara en tanke. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats