Blanka eller mocka | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Blanka eller mocka


Hej, ville bara visa upp mina nya sandaler från Blankens. De har så mycket fina skor och dessa sandaler är mitt första par signerade Blankens. Men nu när jag skulle in och hämta länken såg jag att de fanns i mocka som jag hellre vill ha. Jag såg dom nämligen på Cecilia Blankens IG och jag var snabb in och klicka hem dom. När de kom så tänkte jag, men vad glansiga dom är. Cecilia hade ju de i mocka på sig förstår jag nu. Kanske ska byta dom. Dessa är också fina, kan inte bestämma mig.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats