Charlotte "glitzy" Josefsson

Bloggnördar

xforce

En varsin kamera i högsta hugg. Vi har köpt en liten kompakt systemkamera också. Bra att filma med på gymmet och lite smidigare att ha med sig.

Hur det går med träningen? Tackar som frågar. ÅT HELVETE. Inte tränat sen i torsdags. Sthlm fredag och lördag. I går körde jag race här hemma med det mesta, soloteken, städa GT-R:n (putsa putsa putsa), åkte och spontanshoppade en ytterdörr, somnade av utmattning, städade huset, jobbade lite och sen var det sent och jag var svintrött och träningen glömdes bort. Idag skulle jag verkligen träna men skulle montera dörrjäveln med hjälp av plast-svärfar. Allt jävlades från att ta bort dörrkarmen till att montera den nya. Så 2 timmar blev 7 timmar.

Raggade upp en snickare på Bauhaus när jag vär där och frågade vad det var för jävla fel på karmskruven. Åkte hem igen efter att ha fått noll hjälp. Provade lite till, gick inte. Sms:ade snickaren och han kom förbi 20:30 och gjorde om hålen i dörrkarmen så att det minsann gick att skruva in allt som det skulle. Vilken räddare i nöden. Gött att kunna låsa om sig i natt 🙂 Så nej, ingen träning idag eftersom jag var tvungen att fixa en massa skit på soloteket och jobba en supersnabbis innan sväris kom och skulle hjälpa mig med dörren. Fan vad härligt det är med semester.

Men i morgon ska jag minsann träna och jobba undan lite och på kvällen ska jag dricka vin med Challe så det står härliga till. På onsd kommer Jocke hem från London. Ska bli mysigt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jojje

    haha ska du överraska med ny ytterdörr? Jocke undrar väl om han kommit till fel hus.. 🙂

    Vilka jäkla grejer du drar igång med ADHD-Challe 🙂

stats