Botox i hakan och uppdatering på mina ögon och rabattkod i Stockholm | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Botox i hakan och uppdatering på mina ögon och rabattkod i Stockholm

Men hej mina kycklingar. När jag var i Sthlm på en blixtvisit för någon vecka sen passade jag på att besöka Bauer Clinic relativt nya egna klinik. Super mysig och fin lokal. Om man anger nyöppning20 vid bokning eller vid besöket erhåller man 20% rabatt på hela sin behandling. Bra va??? Angelica har varit med ett bra tag så hon är absolut inte ny. Erfaren med många vidareutbildningar i ryggen så man kan känna sig trygg med henne. Helt ärligt så förstår jag inte folk som går till personer som inte har sjuksköterska som minsta utbildning. Även om det inte är vanligt kan det bli komplikationer och då vill man väl ändå att den personen vet hur hen ska agera. Jag har hört så mycket skräckhistorier när folk har gått till “fel” personer. Att leta efter bästa priset i samband med såna här behandlingar är nog inte rätt strategi 🙂

Jag besökte Angelica för att lösa upp min filler under ögonen. Läs gärna hela bakgrunden här>> 
Först fick jag lite fin målning under ögonen och sen sprutade Angelica in Hyalas för att lösa upp fillern. Jag ska tillbaka då jag tror att det är en liten korv kvar under ena ögat. Ni ska veta att resultatet blev så mycket bättre än förra gången, vet inte hur den tjejen löste upp fillern. Maj gad!!

Sen sprutade vi botox i hakan, blev sååå bra. Apelsinhuden försvann och nästan hela vecket under läppen. Jag sa att jag ville spruta in filler för att jämna ut också men Angelica sa att vänta och se vad botoxen gör för magi först. Hon hade rätt, vecket försvann nästan helt så tror inte jag behöver filler där nu 🙂

Ja det var lite om mitt besök hos Angelica 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats