Botox och filler Stockholm och Linköping | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Botox och filler Stockholm och Linköping


Nu är det så här. Jag har bestämt mig för att hålla mig till Angelica Bauer. Jag tycker faktiskt hon är bäst på Botox och filler utan tvekan. Hennes klinik heter Bauer clinic och hon har mottagning både i Stockholm och Linköping. Ni frågar ofta om jag kan rekommendera någon i Stockholm så nu får ni tips 😉
Jag har botoxat mig flera gånger och även fyllt kindbenen hos henne. Dom blev så fina så jag funderar på om som ska få ta sig en titt på dom nästa gång. Den här trötta morsan behöver en rejäl renovering.
Förra veckan när jag var hos Angelica här i Linköping botoxade vi pannan och mellan ögonen. Det börjar sätta sig nu och det känns sååååååå bra. Hon använder dessutom varumärken som INTE djurtestar. Så viktigt. Hon sprutade även in ett medel under ögonen som löser upp gammal filler så jag ska boka in en ny tid nästa gång hon är i Linköping för att fylla upp med filler på nytt. Jag kommer blogga efter hand och skriva mer detaljerat som jag utför behandlingarna. Ville mest kika in och tipsa om henne.

Just ja, en sak till. Har Ni fett under hakan som Ni vill få bort så erbjuder hon en behandling som heter Belkyra. Läs mer här>> Så fräsigt. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats