Casa Cook one last time | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Casa Cook one last time

Ok, nu bränner vi av de sista bilderna från Casa Cook, mest inspo för inredning kanske men det känns ju ändå ok när bloggen handlar om det till en viss del. Vi var rätt så snåla med att använda kameran men jag led verkligen av värmen när vi var där. Jag har inga problem att vara i heta klimat men med bebis i magen så frestade det på rejält. Men ni får nöja Er med de vi har så blir det mer som vanligt på nästa semester fast kanske en och en annan bebisbild också? Hittade dock några i mobilen som jag slänger med så det blir lite variation 🙂

Vill Ni se tidigare inlägg från Casa Cook (så klart Ni vill) så klickar Ni in Er på kategorin resor>>Casa cook är som sagt en härlig anläggning men ligger åt helvete och bara skit runt om. Perfekt för avkoppling i lyxig miljö. Buss eller taxi kan man ta till Rhodos eller andra närliggande ställen.

img_4243-1

Vi började i det minsta rummet vilket duger gott och väl. Inredningen och känslan genomspeglas i alla rumstyper så känslan är densamma. Men visst är det nice med mer space…

img_4519-2

…som i en av sviterna. Älskar att hela sviten flyter samman i och med de heltgjutna golven. Även om det är mycket betong så känns rummen ombonade och varma. De har verkligen fått ihop allt på ett bra sätt.

img_4521

En inbyggd soffa. Vi ville bara hem och leta tomt och bygga ett eget Casa cook.

img_4694

I ena änden är det dusch och i andra toalett. Det långa handfatet håller ihop det avlånga badrummet. Älskar det!!

badrummetimg_4249-3Mycket naturmaterial…Som jag skrev i ett tidigare inlägg kunde man köpa med sig inredning hem. De större grejorna skickades hem. Kul grej.img_4251-4Sjyssta bollar på överkastet

img_4533

Bäddningen var densamma i alla rum. Har Ni inte investerat i linnelakan än så gör det. Finns inget skönare att sova i.img_4254-2Mer natur….img_4258 img_4274Tjena.

pool

Första dagen sprang jag och köpte två luftmadrasser. Så jädrans gött och sola på. img_4361Hur fin är den här kaklade väggen i restaurangen?

mat

Jag klagade lite på maten i början av veckan men sen tog det sig. Tyckte det mesta var bra. Det enda tråkiga var att man saknade lite traditionella gregiska rätter. Räkorna längst upp till vänster, var nästan större än en hummer. Aldrig sett så stora räkor förut. Så goda!!!

img_4391-4Den vanliga promenaden till frukosten…Vet Ni att vi inte badade i den publika poolen en enda gång.img_4516Frullen var riktigt nice som jag har skrivit tidigare. En JÄVLA tur att jag upptäckte french toast sista dagen annars hade jag fan rullat ut från hotellet och jag hade förstört bebis fettceller för resten av livet 🙂 Den var så god så jag tror inte Ni förstår.

img_2641

Lunchtime med hubby // Gud vad jag kände mig stor och tjock här. Haha, inget jämfört med nu. Jag hade ju beställt massvis med nya bikinis till sommaren. Detta var den enda som brösten typ fick plats i 🙂img_4680

Låtsas att det där är en riktigt rackabajsare. Men drinken var skitgod och det kändes lyxigt trots utesluten alkohol.

keycard

Många snackar om gravidhjärna. Tycker ändå jag är med rätt så bra. Men jag vet inte hur många nyckelkort jag hämtade ut eftersom jag hela tiden låste in mina på rummet. Skämdes till slut.

gym

Jag var allt på gymmet några gånger men med tanke på att jag tränade i flipflops så kanske jag inte köttade på med intervaller på löpbandet eller tunga knäböj. Vissa eftermiddagar sov jag medans Jocke köttade på i gymmet. Livet som gravid.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. glitzybloggen
      glitzybloggen

      Perfekt för ren avkoppling. Jag kan tänka mig åka dit igen på våren eller efter sommaren för en långweekend och då är det lite svalare också 🙂

Annons
stats