glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Catalyst – under aromur tar hänsyn till miljön

dagens träning: intervaller på rotexen i 20 min och sedan blev det styrketräning för hela överkroppen. avslutade med 100 sit ups. kör så många jag orkar, vilar, kör, vilar osv tills jag nått 100. det ska inte vara långa pauser.

i dag har jag testat en topp från Under Armour som är återvunnen polyester från PET flaskor. Toppen är så len och mjuk. Det som är bra med den är att svetten snabbt torkar in och man känner sig inte svettig i den. Jag har testat mycket produkter från dom innan och dom är helt fantastiska i sitt material.

INFO: Catalyst – är en serie produkter I Under Armours Go Green satsning som finns i både Heatgear (inomhus) och Coldgear (utomhus). 1 t-shirt = 4 PET flaskor. Materialet är lätt och bekvämt, har överlägsen fukttransport och reglerar din kroppstemperatur genom att hålla dig sval vid tuffa träningspass. Finns i både t-shirt och shorts under våren och inför hösten även i byxor och hoodys.

nu ska jag sova, klockan 8 ska jag befinna mig på east fm och snacka om The Perfect Party. kommer ni på festen förresten? 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ann-Sofie

    Bra initiativ med tröjorna. Förresten läste jag just i Råd & röns senaste nummer att Under Armours löpartröja, en dammodell W SS Top fick högsta betyg o bäst i test 🙂

  2. Pania

    sv; jag vet inte än. Beror lite på när jag åker till cypern så kan inte riktigt köpa en biljett än. Men får hoppas att det finns biljetter kvar om jag åker senare 🙂 Vad roligt att du fixar sånt här, superkul 🙂

stats