glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Crosscage, RABATTKOD & svar på läsarfråga

IMG_1559.JPG

World Class har ju en superfin crossfit area. Där hålls det pass ibland. Tror de kallas cross cage på schemat. Jag testade ett sånt pass i dag för första gången. Lite annorlunda än vad jag är van vid kan man ju säga. Jag kommer ha träningsvärk på många konstiga ställen i morgon.

IMG_1560.JPG

Så här såg dagens pass ut. Först värmde man upp och hade genomgång av de olika övningarna sen hade vi 20 min på oss att göra det som står på tavlan. Jag noterade inte ens min tid men vissa skrev upp sin tid på tavlan efteråt. Kan ju vara kul att tävla mot sig själv. Tyckte att det var lite kul och svinjobbigt. Är ju inte vad vid så där många reps eller såna där övningar för den delen heller.Bra puls och samtidigt lite funktionell styrka-typ. Något som jag inte gillar är att vissa bara kör på som satan och det kan lätt bli lite slit och ryck för lederna. Ser liksom inte så nyttigt ut. Jag utförde mina övningar i lugn och ro (hade ifs inte orkat göra dom snabbare). Men lägg på lite mer vikt istället och kör strikt och långsamt?

Kommer inte köra detta flera gågnger i veckan men kanske en gång i veckan? Passet fyller ändå en funktion för mig. IMG_1558.JPG

Tänkte ge Er en riktigt fin rabattkod på ByShapeMeUp.se Ange “GLITZAN” i kassan och Ni får 35% rabatt. Bra va? Happy Shopping!!!!!IMG_1549.JPG

Efter gymet blev det ingen dusch utan parkerade röven på kontoret direkt med en Trassel i knät.

Snygga tights och snygg kropp!!
Läser din blogg väldigt ofta och tycker du skriver väldigt bra om träning och mat etc :)

Men vill ändå ”ifrågasätta” dig varför du hellre satsa på förbränning genom att utföra cardio istället för styrketräning?
Förstår så långt att du vill bränna fett, men lyfta skrot ska väl ändå ge bra resultat det också? :)

Men inget dumt ,eller vill dumförklarar dig men alltid kul å höra hur du tänker/resonerar kring träning så man själv kan ta del utav det :)

Svar:
Tack sötboll 😀

Alltså jag är nöjd med den muskelmassan jag har och vill inte bygga muskler, jag håller mig ganska bra trots lite styrketräning. Jag kör ju bara tre set per muskelgrupp per pass idag. Möjligvis lite mer rumpa men då kommer benen på köpet. Svår balansgång det där 😉 Jag vill liksom slimma till mig lite men bibehålla den muskelmassa jag har. Gör jag det tror jag att den där röven kommer kännas ganska så bra ändå 😉 Och genom att fixa det så tänkte jag köra igenom kroppen en gång i veckan och sen satsa på träningsformer där det är lite högre puls.

Don´t worry! Jag tog det inte så.

Hoppas du fick svar på dina funderingar? kram å en liten puss

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Angelica

    Aha okej, då förstår jag 🙂
    Tack för svar, och tack för en blogg som inte är så mkt gulli-gull i, snarare rakt på! 🙂

    Förresten, kan du inte blogga mer om ert hem? Vet inte om din blogg är för träning men har ju sett lite allt möjligt här inne 😀
    Är uppe i husrenovering m.m så alltid kul med inspo, tabbar man gjort i sitt hem, saker som man är supernöjd med etc 🙂 Tycker ni verkar har en personlig stil så alltid roligt att se 🙂

stats