Dagens på mini och mammi | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Dagens på mini och mammi

Mössa // Lindex
Glittriga tights // Lindex
Klänning och tröja // Lindex
Skor // H&M

Haha insåg precis att alla kläder är från Lindex.

Jag tror det vände inatt. I går åt hon bra portioner med mat igen och hon sov fram till 4 och vaknade med ett gallskrik. Skulle bara ha välling. Vaknade 8 och bökade runt. Ville ha mer välling. Och runt 9 somnade hon om och sov till 11. Jag gick upp 10 och njöt av att äta frukost i lugn och ro. Men ändå är jag helt körd. Tror det beror på vädret och 1.5 vecka utan sömn i bagaget.

I lördags fick jag nog och åkte upp till akuten med henne. Hon hostade så hon spydde natten innan. Och knappt någon sömn för någon av oss på en vecka. De menade på att det är ju en förkylning och knappt så vi skulle få träffa en doktor. Men jag gjorde klart att vi åket inte därifrån utan att få något. De är väldigt restriktiva med coccilana så det fick bli inhalationer med bland annat kortison och den natten var det bättre och sen har det fortsatt åt rätt håll.

Inte sugen på mat men mammas äpple skulle hon minsann ha
Än så länge har vi varit på Ica Maxi och fyllt på med OTTOs välling så att vi har när vi ska till sthlm torsd-sönd. Hem och käka och sen sängen för Stella. Jag passar på att jobba undan en massa saker som inte kan skötas från Sthlm. Sen ska vi till Soloteket och fixa. Ikväll kommer pappan hem så det blir familjemys för sen syns vi inte förrän på söndag igen 🙁
Jocke köper ju så mycket kläder och när han kom hem med ytterligare en Adidas tröja för någon vecka sen så var ursäkten att jag kan ju använda den också. Skickade en bild till honom idag och svaret blev att det var hans tröja. Ser det ut som jag bryr mig?
Jeansen är ju favoriter och signerade av Levis. De heter 501 skinny. Det är ingen stretch i dom utan hederliga gamla jeans så man typ spyr när man böjer sig framåt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats