Charlotte "glitzy" Josefsson

Dagens på mini


Men hej, jag heter Charlotte och vill köpa regnkläder till min dotter. Jag vill inte att dom ska vara knallröda, knallgula, knallblå eller någon annan knallig färg. Jag vill inte heller ha en massa konstiga mönster.
Hmmm, det går ju att lösa om jag är villig att betala ca 800-1000 kr för ett set. Ok, hittade fina regnbyxor på HM men de var så klart TVÄRSLUT för jag är väl inte den enda som är sugen på fina regnkläder. Allvarligt!!!
Dagens mini:
Jeans // Lindex
Tröja // Zara

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sofia

  Jag köpte precis regnkläder till vår dotter (storlek 80) från mini a ture, fina färger såsom marinblått och puderrosa. Finns både jacka plus byxa samt overall. De är dessutom giftfria (Oeko-tex). Verkar vara superbra kvalitet dessutom. Köpte de på rea hos Lekmer.se.
  Hoppas du hittar något tjusigt!

  1. glitzybloggen

   Ja jag har sett dom, fina färger. Jag har beställt vinterkläder från det märket till henne faktiskt. Jag vill ha fodrat regnställ och då drar det iväg

 2. Johanna

  Ticket to Heaven’s regnkläder tycker jag är bäst. Väldigt bra passform och rejält tyg. Några är riktigt mönstrade men det finns flera mer neutrala, t.ex. i. färgen plum.

stats