Dagis för både mig och Stella | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Dagis för både mig och Stella


I går kom jag och Stella iväg till gymmet. Skulle ha tränat dagen innan med fick prioritera naprapaten istället. Jäklar i havet vad det satt fast i bröstryggen.
Hade migrän på dagen igår men fick bort skiten med meddi som man blir torr i munnen av-blä. Sjukt seg men jag ville verkligen träna så Stella fick leka loss inne på Kids club. Hon tycker det är så roligt att vara där. Win, win. Jag får träna och Stella får leka av sig. Överlägset yngst men de stora tjejerna tycker så klart att det är roligt att leka med en “bebis”
Jag körde ben igen 🙂
Benpress
Single leg smith machine step up
Split squat
Lår curl
Sen var jag helt slut. Jag känner att kroppen inte är 100% och då får jag lyssna på den. Hur snygga är inte Leo mesh tights?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats