glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

dags att fylla på

jodå, den 14:e ska jag på återbesök med mina ögon hos bästaste Stina för att se hur ögonen läkt. Vi ska även fylla på med botox i pannan. det börjar släppa nu och har man en gång börjat med botox kommer man aldrig kunna sluta. filmen ovan är från amsterdam i september och botoxen hade precis börjat verka i pannan. Ni ser att det rör sig i mitten. någon dag senare var det helt stelt:)

älskar det där lilla lyftet det gör för ögonen. det är som sagt en konst att sätta det rätt så det passar just mig eller dig.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sanna

    du är ju en fantastisk mångsysslare och har många bollar i luften. Jag skulle verkligen oxå vilja ha sådär många projekt och möjligheter att uttrycka mig på olika sätt. Har du några tips på hur man ska komma igång och verkligen lyckas att få det i rullning ?

    1. Charlotte

      så himla svårt. jag är otroligt envis och kämpar alltid på. jag ser sällan problem utan möjligheter i allt. många har ju den inställningen att jag kan inte, men gud vad svårt det går nog inte osv osv……alla kan. det är bara att skapa sig kontakter som jag gjort och sen visa vem man är

stats