glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

De perfekta krämerna för fejan när solen kikar fram (annars också så klart)

När jag var på Hudvårdsrummet sist så fick de här två raringarna hänga med hem från Dermaceutic>>

Derma Defense är en ny favorit hos mig. En lätt täckande hudkräm med spf50 som passar alla hudtyper. Perfekt året runt men extra mycket i sommar om man vill ha lite utjämnande effekt på fejan när man ska vistas i solen. Man kan ha den som en dagkräm men jag som gärna blir lite torr lägger gärna min vanliga fuktkräm under. Den innehåller lite godis som ger lyster, stärker, återfuktar och jämnar ut hudtonen.

Den här rackarn gör så att sminket sitter på plats hela dagen. ÄLSKAR denna kräm. Jag använder ju lös foundation från Bare minerals och att ha denna kräm som bas är så bra. Jag märker att jag får en fin lyster när jag använder denna regelbundet. Den ska även främja kollagenproduktionen

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats