glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Dermapen är en process

Här är själva pennan som man för över ansiktet. Se film i min story på instagram @glitzan

För exakt en månad sen var jag på en Dermapen4 behandling hos Hanna på Hudvårdsrummet. Lägg märke till ett jag skriver 4. Det är alltså den senaste versionen som maxar resultatet. Man kan ställa in olika djup på nålarna vilket innebär att man verkligen kan skräddarsy behandlingen för varje område i ansiktet. Man kanske har djupa ärr någon stans som exempel eller lite djupare rynkor som kräver mer power så att säga.

Om Ni har missat vad Dermapen kan hjälpa till med förutom att ge ett jävla glow så är det följande:
– Fina linjer och rynkor
– Ärr
– Akneärr
– Spänstfattig hy
– Hyperpigmenteringar och åldersfläckar
– Solskadad hy
– Håravfall
– Hudbristningar/striae

Om ni har missat hur processen går till kan ni läsa mer här. Men kort och gott så kan man säga att nålarna drar igång en process så att huden under lagret föryngras och det resulterar i att huden blir jämnare och fylligare.

Senaste två gångerna har jag MAXAT denna behandling och gjort en kemisk peel som läggs på efter själva nålningen:
” Uber Pro Peel är en kemisk peeling som förstärker resultatet av dermapenbehandlingarna. Peelen innehåller bla mandelsyra, mjölksyra, pyrodruvsyra samt hyaluronsyra och niacinamid som reducerar fina linjer, jämnar ut hudtonen och ger omedelbar lyster och spänst. Passar inte den allra känsligaste huden.”

Oavsett kemisk peel eller inte så avslutas behandlingen alltid med maskernas rolls royce.

Efter behandlingen då? Jocke tog den här bilden på mig på kvällen. Haha jag dör. Jag blir lite mer röd när jag gör en kemisk peeling i samband med dermapen.  Men denna rödhet har lagt sig till dagen efter och man kan ha smink. Det gör inte ont. Man får en jävla glow med detsamma för att sen bli lite torr ett par dagar. Sen märker man att huden sakta men säkert blir bättre och efter ett par veckor ser man (i alla fall jag) resultatet. En fin, jämn hud med lyster. Upprepar man denna behandling så försvinner små rynkor. Till och med mina nasolobialveck slätas ut och det är ju just för att collagenen byggs upp underifrån tack vara processen. Har inte fyllt dom med filler på flera år tack vare detta.

Vet Ni? Hudvårdsrummet kommer med lite nyheter snart och så jäkla taggad på att testa deras Red Carpet treatment så fort den kommer.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats