Det finaste man har sätter man på väggen | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Det finaste man har sätter man på väggen

För ett litet tag sen beställde jag en förstoring på Stella. Jag ville ha en vit kant runt fotot och efter lite sökande så hamnade jag på Gallerix sida. De hade som sagt den vita kanten samt matt papper och vettigt pris. Sen beställde jag tavelbelysning på BGA fotobutik. Det är rätt så dyrt med tavelbelysning upptäckte jag. Men denna hade ett bra pris.

Den gamla blomman trivdes inte i det där hörnet så det fick bli en kokospalm. Blev faktiskt bättre än föregående blomma 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats