Det här vädret kräver lite extra skydd mot solen | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Det här vädret kräver lite extra skydd mot solen


Att inte svalka sig emellanåt i detta medelhavsväder är idiotiskt. Vi har vistats mer i solen än vanligt och då vill jag Skydda Stella lite extra mot solen. Hon har ett gäng nya UV-kläder som är milda och fina i färgen med snygga detaljer. Jag kommer visa upp mer av dom i kommande inlägg nästa vecka.
De har synts på Instastory en del och jag har fått massvis av frågor om dom så jag tänkte börja dela med mig redan nu. Tröjan kommer från Petite Chérie som har massvis med fina saker.
De söta trosorna med jordgubbar tillhör ett bikini kit och kommer från Mini A Ture

Haha så roliga miner. UV-dräkten hittat ni här 
En del har undrat om storlekarna. Stella har 86-92 och hon är mellan 86-92 så de passar bra med lite utrymme att växa i. Så jag skulle väl säga att de är normala.

I dag har vi varit hos kompisar och lekt. De har en riktigt rolig pool med kana och vatten som sprutar. Här drog jag på den långärmad UV-tröja på slutet då jag ville skydda underarmarna som har tagit mycket stryk idag.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats