Dinner by the pool | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Dinner by the pool

casa cook poolSista kvällen knep vi ett bord vid poolen på Casa cook. Badade i poolen gjorde vi noll gånger. Vi hängde bara vid vår egna pool. Inte ens en dopp i havet blev det.IMG_4669 (1)Tunika från NA-KD.  Samma modell som den i batik som Ni fick se i ett tidigare inlägg. Ett par flipflops från Havaianas åkte  på. Ska nog beställa ett par i guld eller rosé så fort inlägget är publicerat. Väskan är signerad Lanvin.

IMG_4671

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Hanna

  Tack för en underbar blogg! Jag ska till Linköping och undrar om du kan tipsa om bra hotell samt restaurang och något kul att hitta på med sin partner?

  1. glitzybloggen
   Charlotte

   Hmmm, Linköping suger 😉 hehe. Jag tycker Scandic Linköpig City ligger bra och frukosten är helt ok. Elite hotell ligger mitt i smeten men vet inte alls hur hotllet är. Men Linköping är inte så stort så spelar ingen roll. Restaurang. Till Lunch måste Ni äta Ammos Crepe

   Middag så är Verandan på Storan helt ok. Älskar Ni sushi kan Ni gå till Nori och då ska jag tipsa om vilka bitar Ni ska välja. Sen har du Malt och Humle som är specialister på öl, snäv meny men det som serveras är oftast väldigt gott. En bra restaurang som ligger vid ån är Stångs Magasin.

   Hitta på? Hmmm. Vad svårt. Ska Ni hit en helg?

Annons
stats