glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Double U-neck Dress


Jag har glömt att berätta för er att jag för ett tag sen beställde en klänning från Nelly. Nu låter det som att ni har missat värsta grejen. Men så är inte riktigt fallet. Eller för vissa kanske, avgör själva. Jag beställde det här fodralet i svart och nu när jag letade efter den på nellys hemsida fanns den inte. Den är antagligen slut i svart, men den här gråa är en goding den också.

Ett tajt fodral har saknats i min garderob en längre tid. Jag har mest samlat på mig a-linjeformade klänningar eller bara helt raka. Nästa gång jag ska festa till det lite ska jag ha den här tajta saken med ett par high heels till. Snyggt, eller hur? Tur att tuttarna är oäkta (hihi) så de sitter där de ska i klänningen, en BH kan bli svårt att bära med tanke på U-ringningen i ryggen. Fast å andra sidan finns det BH:ar med band som man kan snurra hur som helst nu för tiden.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. MALIN

  Jag fick hem min i torsdags, använde den igår. Jag köpte en smart sak på lindex för 50 kronor, en slags tejpgrej som man har i stället för BH, funkade utmärkt 🙂

 2. M.o

  beställde klänningen i svart förra fredagen från nelly. tydligen så finns den inte ens på lager fick jag höra idag. Så nästa vecka, kanske.

 3. Anna

  Älskar min svara klänning, men de är väldigt små i storlekarna till er som går i köpa-tankar. Jag kör utan BH i den och det fungerar utmärkt 🙂

 4. Stina

  Jag har 3 st i olika färger av den modellen!Jag har beställt den svarta från Nelly 3 ggr varje gång har jag fått ett ursäkta mail där det står att den är i en utgången kollektion och finns därför inte. Dem tar bort den från sidan och 2 dagar senare ligger den där igen, även fast dem inte har den. Jag gillar Nelly.se och brukar ofta beställa därifrån men tycker att det är tråkigt att det ska behöva vara så.Älskar dock klänningen och tycker den är ljuvlig. Undebara AA!

 5. kfv

  Det var ett fodral som heter duga 🙂 Då är det bara för oss som läser din blogg att invänta foton på dig i den.. En kombination som inte går att misslyckas med… Ha nu en bra helg och återkom
  gärna med lite videobloggning emellanåt, alltid välkommet.

stats