Dramaqueen | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Dramaqueen


Jag var ju på Hudvårdsrummet och gjorde deras signaturbehandling som Ni vet. Min favoriteel plus lite annat lull lull. Den rensade ur rätt rejält så jag fick panik och smsade bilder och text till stackars Hanna. Hon skrev att den rensar ur. Det kommer bli bra.
Efter några dagar smsade jag en ny bild “du hade rätt”
Min hy har sån fin lyster och är fräsch. Dock var det längesen jag gjorde en portömning så jag har lite tilltäppt skit som måste bort. Ska boka in mig på en “klassisk” inom kort.
När man gör såna här behandlingar är k ceutic toppen att använda efter. Den lugnar ner huden och håller den återfuktad. Jag har bara kört med den sen behandlingen.
Har fått en del frågor om vad jag använder för smink. Jag sminkar mig rätt så sparsamt. Eller jag drar på rätt mycket av de få produkter jag använder 🙂 Som bas lägger jag BareMinerals foundation . Sen kör jag face color i färgen warmth under kindbenen, en dutt högt upp i pannan och längs käklinjen då jag vill ha lite mer markanta käkben. I bland duttar jag lite rouge “ready blush” på själva äppelkinden för att se så där nyponfräsch ut. Färgen heter the aphrodisiac men färgen ser hysterisk ut på hemsidan så jag funderar på om de ändrat färgen?
Sen brukar jag dra på lite highlighter på benet snett under ögat och sen fortsätta i en båge upp under ögonbrynet och näsan. Sen kladda på lite mascara. Ja Ni ser på bilden på ett ungefär.
Det går snabbt när jag sminkar mig och man kan så klart lägga sminket på andra sätt men så ser min vardagssminkning ut.
 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats