glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Du har så bra ämnesomsättning…

….Det är en kommentar som provocerar mig ska Ni veta. Jag får höra rätt så ofta att “du som äter så mycket god mat och glass har ju en bra ämnesomsättning”  Men NEJ! Först och främst så sitter jag sällan ner på min lediga tid. Jag grejar MASSOR här hemma, ärenden, leker med Stella samt tränar. Träningen är lite ojämn så frekvensen kan variera som Ni vet. När det kommer till intag av mat och annat gott så är det det totala kaloriintaget på ett dygn som räknas. Med det sagt så har jag inte bättre ämnesomsättning än någon annan frisk människa. Under sommaren har jag unnat mig massor. Till och med “så mycket” så att jag har gått upp 2-3 kg. Det är något jag har valt själv även om det känns surt nu. Nu är det dags att ta tag i det och gå ner dom kilona för att sen hålla vikten. Jag pendlar alltid ett par kilo upp och ner för att sen slimma till lite till sommaren.

En glad tjej efter passet “i morse” 

Ska bli skönt med rutiner igen. Jag mår så mycket bättre av det och jag är så trött på all restaurangmat och allt annat som jag unnat mig sista tiden. Som jag skrev innan vill jag tappa ca 2 kg så jag kommer registrera min mat och träning i lifesum-appen för att hålla koll och för att inte fuska. Träning och mat handlar inte bara om att vara snygg utan mest för att må bra och ta hand om kroppen.

Innan vi drog till Visby åkte jag och köpte en ny fin cykel så min plan är att börja cykla för att få in konditionsträning i min vardag. Till och med fixat så att jag kan koppla på Stellas multivagn 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats