glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

ej ätbat frukt


Jag tror jag smäller av. Vad tror mamma om mig egentligen? Jag hittade en lapp i köket: Ej ätbar frukt. Vilken tur mamma att du skrev det för jag hade nog aldrig upptäckt det annars. Du skonade mig från många magproblem nu, TACK

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. * E M M A *

  Sån där hade mina grannar behövt sätta upp för några år sen då jag började tugga på deras stearinljus, som såg ut som Zooapor. Smakade inget vidare, och sprang ganska snabbt till toaletten. 😉

 2. Frank

  Det där är humor. Post-it-humor är guld värt. Ska testa det på reklamutdelaren imorgon, ska skriva något kul och sätta ut på brevlådan.

  mvh

 3. thea

  missade du allt det roliga som hände i Kungsträdgården igår? Ingen fara, idag mellan 11-16 har K-ruta fortfarande en fullspäckad dag med Interline som huvudsponsor. Det kommer bjudas på korv, priser, välgörenhetsauktion, andsiktsmålning, uppträdanden med Mojje och Pernilla Wahlgren och mkt mkt mer…

stats