En promenad i solen, ja tack!! | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

En promenad i solen, ja tack!!

IMG_1504

Jag har inget torn att luta mig mot och ingen sand under fötterna men solen är änligen här och det är så nice. Åkte ut till grannens land igår kväll och vi grillade och kvällsbadade. Vattnet var så varmt och härligt. Ingen träning igår heller, jag valde en annan slags avkoppling. Men idag måste jag nästan ta mig till gymmet och svettas lite.IMG_1511

Jag sitter faktiskt i min bikini och jobbar just nu, jag hade så gärna tagit på mig mina nike roshe och tagit en promenad längs stranden istället. Vet inte hur det ser ut att komma så här längs ån? 🙂IMG_1525

Jag drömmer mig tillbaka till Miami, det var så himla bra. Men jag är så glad att solen och värmen kommit hit så just nu är jag nöjd 😉 Ser ni myggbetten from hell på benen? Hade ca 12-18 st per ben. Fick alla bett en och samma kväll. Såg ut som att jag hade en sjukdom 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lollo

  Hej,
  Vill fråga efter din åsikt om en övning.
  Ryggresningar.
  Rundad eller rak rygg? Vad tycker du, och varför?
  Blir tokig på alla skilda åsikter om den övningen!! 😛
  tack för en kanonblogg! 🙂

Annons
stats