En update från telefonen | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

En update från telefonen

Jag har ju faktiskt inte berättat för Er att jag har börjat plugga heltid. Jag har känt att jag vill göra något nytt under min “föräldrarledighet” så vi har bestämt att sälja av ShapeMeUp och jag kommer endast behålla Glitzy solstudio och min enskilda firma som företag. Jag började utbildningen med inställningen att dyker det upp ett jobb som jag vill ha tar jag det. Men just nu känner jag att jag vill avsluta utbildningen. Det är superkul att plugga och det ska bli så kul att byta karriär helt och lägga hela klädbranschen och allt vad det innebär bakom mig.

Där har Ni anledningen till att jag uppdaterat dåligt för den kursen (processbaserad verksamhetsstyrning) jag läser nu har varit galen, har knappt tränat på en hel månad. Har ju haft en hel del med inredningsuppdraget att göra också, samt Stella och annat jobb. Ja man känner att man lever 😉 Tenta på torsdag och efter det ska jag ta tag i träningen igen.

Hur som helst, en liten outfit från igår.
Stickad tröja // Selected Femme
Byxor // Filippa
Skor // H&M
Väska // Lanvin
Jacka // Selected Femme

I helgen tog jag med Stella och Mamma till bästa Ammos Creperi. Vi åt en matig crepe och sen en dessert crepe. MAJ GAD så gott!!

Vi började med att måla på papper och Ni ser hur det slutade. Tyvärr var den blå vattenfärgen envis så Stella fick gå med ögonskugga till föris i fredags

Shoppade lite mat för att avsluta på Lindex innan hemfärd. Stella tyckte att en sovmask var på sin plats och nya hårspännen. Pumpan i vagnen förvandlades till detta….

Fin va? Tyvärr har skatorna hackat på den så nu mer är pumpan tandlös.

Ja det var en liten update….

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. glitzybloggen
   glitzybloggen

   Heltid och 2 år. Det är KY-utbildning med mycket praktik. Tanken är ev. att bli egen inom denna bransch men längre fram i sådana fall. Vi får se helt enkelt.

     1. Emma

      Kul med studier även pm det är lite jobbigt ibland oxå. Jag passade på när Leah var liten. Passade mig perfekt att byta inriktning då. Kämpa på 2 år går fort.

Annons
stats