En zebra på World Class | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

En zebra på World Class

IMG_9872-0.JPG

I dag stack jag ner och körde ben utklädd till Zebra. Avslutade benpasset i denna maskin – lårcurl för baksida ben. Och nedan ser Ni mig i maskinen. Skorna är senaste tillskottet från Reeboks samarbete med Les Mills.

IMG_9868.JPGIMG_9865-0.JPG

Började passet med ett gäng knäböj med fri stång och direkt efter marklyft för baksida ben. Fasen vad jag gillar “Charlie tankt top” med transparent rygg. Jag har medium då jag tycker det är sjysst när den är lite större.IMG_9864-0.JPG

Smack that ass

Knäböj och raka marklyft är kärlek för rumpan. Körde även ett set utfall med kroppsvikten. Satte ett ben i trx-bandet som Ni ser i bakgrunden och sen utfall. Ja Ni fattar?

Älskar vårt Crossfit rum på World Class även om jag aldrig kör just så kallade crossfit övningar.

IMG_9861-0.JPG

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna

    Åh snygga tights! Är de normala i strl? brukar tycka adidas kan vara lite trånga, eller så är det bara jag som är bre om röven.

Annons
stats