glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Ett riktigt bra kap på rean, en nyhet och gosiga tröja

Inlägget innehåller adlinks

 

Nu jäklar. Jag har tittat på kappan ett par gånger och när jag passerade den här om dagen såg jag att den var nedsatt 60% så jag provade den för första gången och kände wow och ännu mer wow när jag såg priset. Den är typ gratis hehe.  Såg att det fanns gott om dom online så klicka hem än så har ni en pangkappa att ha efter sommaren. Och snälla, titta inte på hur den ser ut på bilden. Den är så mycket finare in real, lovar.

 

I går klickade jag faktiskt hem denna. Hur fin? Jag har en gammal nästan likadan som är riktigt sliten. Jag har höga förväntningar på den här faktiskt.

Jag tycker den här tröjan var väldigt mysig och lite extra fin i höst? Tror jag ska klicka hem den faktiskt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats