eve - den gula madrassen | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

eve – den gula madrassen


Jag nämnde i förra inlägget att vi ska ha madrasser från eve i det nya rummet och flera av Er blev väldigt nyfikna så jag gör ett inlägg om dom. Jag fick hem två stycken madrassen från eve från företaget då de ville att jag skulle skriva om dom om jag gillade dom. Så detta inlägg blir ju i samarbete med eve. Det tog ganska så lång tid innan vi packade upp dom och sen blev det aldrig att jag bytta madrassen i min säng.
Men Jocke har sovit massor på den i och med att Stella snodde hans säng i ett år, min mamma har sovit massor på den och även andra gäster som jag har intervjuat 🙂  ALLA gillar madrassen. Jag har provlegat på den och tror absolut att jag också skulle gilla den. Vi tänkte byta ut våra madrasser i sängen men dessa får bli gästsängar nu men är lite sugen på att skaffa en 180 bred till vår säng.
Den påminner lite om en typisk tempur fast man sjunker inte ner och “fastnar” på samma sätt plus att den är sval till skillnad från andra madrasser med memoryskum. Måste säga att de är sjukt prisvärda om man jämför med andra märken och sängar. Jag kan alltså rekommendera dom utan att skämmas.
100 nätter provperiod
Det braiga är ju faktiskt att dom ger kunden 100 nätter för att känna efter ifall madrassen är helt rätt för dig. Skulle du inte vara 100% nöjd, hämtar dom upp madrassen helt kostnadsfritt, och ger dig pengarna tillbaka för hela köpet.
Jag fick även hem kuddarna och tyvärr passade dom inte mig. Den är för hög för mig även om man sjunker ner i den. Men passar Jocke bra.  Nu är jag nyfiken på sängkläderna och pyjamasarna också 🙂
Såg att de hade madrass till barn nu också. Hade vi inte haft en oval säng till Stella hade jag absolut köpt en till henne. Så hon slipper den hårda typiska madrassen samt en som är sval.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jojje

    Ett jäkla trixande det där 🙂
    Jag köpte en specialare till ergonomisk kudde.. räckte med att det stod “NASA” i texten, så var jag hooked. haha.
    Men den är riktigt nice, utskuren runt nacken, så det inte blir något tryck mot nacke/hals. Lite utskuren på sidorna, ser ut som en flubbig fjäril.. 🙂
    Den funkar hur man än ligger.

Annons
stats